Du är här: Hem > Nöjda kunder

Nöjda kunder

 • Kan varmt rekommendera Jemtweb

  Hemsidan har blivit precis så som vi i projektet önskade, Jemtweb skapar kreativa lösningar som tilltalar både användare och besökare.

  /Ann-Louise Rönestål Ek, projektledare Interregprojekt Nyheter över gränsen

 • Kundutlåtande från Michael Kandeman

  Jag ringde Lennart på Jemtweb för att prata om vår hemsida som behövde förnyas, jag fick direkt en bra kontakt och förtroende för Lennart som också fullföljde arbetet med hemsidan på ett föredömligt sätt, hemsidan har nu lättarbetat och har fått den förnyelse vi behövde.

  Tack för all hjälp
  Michael Kandeman

 • Kundutlåtande från Storsjömäklarna

  Högsta betyg! Vi på Storsjömäklarna kan inte annat än rekommendera Lennart Olsson på Jemtweb till er som ska bygga en hemsida. Lennart är både serviceminded, snabb och skicklig. Lennart har inte bara det tekniska kunnandet utan har också förmågan att förstå vad som är viktigt ur ett affärsperpektiv. Lennart har alltid funnits tillgänglig med ett glatt humör då vi behövt göra förändringar eller bara fråga något.

  Med Vänliga Hälsningar
  Storsjömäklarna AB

 • Marcus Ericsson Nacka Strands Begravningsbyrå

  Jemtweb är vår partner som skapat vår nya digitala profil. Kan bara lyfta på hatten och ge högsta betyg. Behöver Ni hjälp med Er digitala marknadsföring är Jemtweb ett konkurrenskraftigt alternativ. Seriös, kunnig och extremt mån om sina kunder.

  Tack Lennart!!!

  Marcus Ericsson
  Nacka Strands Begravningsbyrå
  www.nackabegravning.se

 • Rickard Wallentin - Skarp Stockholm Advokatbyrå

  Vi anlitade Jemtweb för att uppdatera och förnya vår hemsida.
  Det har varit ett sant nöje att arbeta med Jemtweb, vi har fått snabb och professionell hjälp under hela processen och vår hemsida är idag mycket snyggare, tydligare och mer lättnavigerad.
  Ett särskilt plus till Jemtweb är att vi numera själva kan uppdatera sidan.

 • Macserien Produktion AB -Rebécka Cifuentes Vargas, Marknadsansvarig

  Vi på Macserien kan varmt rekommendera Jemtweb. Vi har samarbetat med Jemtweb i ca sex år och är mycket nöjda. Jemtweb har hjälpt oss att lansera och uppdatera vår hemsida samt webbbutik. Lennart Olsson ger en service ut över det vanliga. Han hjälper alltid till med det vi själva inte kan justera och är alltid glad och trevlig. Det har fungerat utmärkt att hålla kontakt via e-post och telefon vid de olika uppdragen. Publiceringsverktyget Easyupdate CMS är ett bra och användarvänligt verktyg, det går fort att lära sig och har gett oss möjlighet att själva uppdatera texter och bilder mm. Vi vill passa på att tack Jemtweb för ett mycket fint samarbete!

  Med vänliga hälsningar
  Rebécka Cifuentes Vargas
  Marknadsansvarig Macserien Produktion AB

 • Kundutlåtande från Lasse `Kock` Eriksson VD MR Husman

  För MR Husman Kök & Catering har Jemtweb betytt mycket, jag började samarbeta med Lennart för ca 9 år sedan, då Lennart hjälpte mig att skapa min första hemsida. Vi har med åren som gott utvecklat sidan, som idag fungerar som vår största marknadsföring. Vi gör utskick till ca 3000 prenumeranter varje vecka, samt att vi når ut till dessa med erbjudanden som vi har. Vi har även ca 4-600 unika besökare på sidan dagligen. Verktyget Easyupdate CMS är mycket användarvänligt, Lennart har utbildat oss så vi idag sköter det mesta själv med uppdateringar etc. Vi har nästan slutat med marknadsförning via tidningar och övrig media sedan vi började med vårt samarbete med Jemtweb. Jemtweb ställer alltid upp när vi har frågor samt vill göra ändringar som vi ej fixar själva. Jag vill och kan varmt rekommendera Lennart Olsson & Jemtweb om ni behöver komma igång med er hemsida.

  Med vänliga hälsningar
  MR Husman Kök & Catering
  VD Lasse `Kock` Eriksson
  www.mrhusman.com

Kontakta Jemtweb